Dance & Dine workshop middag Argentijnse Tango voor beginners
De basis van de Argentijnse Tango leren in een middag!
 

In een middag een mooie basis van de Argentijnse Tango leren en na afloop misschien lekker gaan eten bij Restaurant Hoog Vuur? En ter afsluiting nog even kijken in een echte salon? Dat kan als je je opgeeft voor de Dance&Dine. En heb je al eerder een Dance&Dine gevolgd of heb je een kleine basis in de tango, dan is er Dance&Dine 2.

Data: Dance&Dine 1 (voor absolute beginners) 11 november. Dance&Dine 2 staat nog niet gepland. Wil je snel een workshop, overweeg dan de Sensual Sunday op 17 september. Iets korter, iets romantischer, geen diner arrangement.

Bij de Argentijnse Tango draait alles om gevoel, afstemming, overgave aan elkaar en verfijnd leiderschap. Niet samen pasjes leren en nadoen, maar leren aanvoelen, communiceren en creatief invullen met beweging. De tango verleidt en verbindt. Twee lichamen geven op eigen wijze invulling aan de prachtige muziek.

In 3,5 uur leren we je leiden en volgen, leggen we een mooie basis van de tango en bieden we enkele verrassende bewegingen. Dance&Dine 2 is hierop het vervolg en daar bieden we meer bewegingen, verfijning van het leiden en volgen en genoeg techniek om vol vertrouwen de vloer op te kunnen. Met een koffie/thee pauze en een drankje aan het einde van de les, heb je zo een heerlijke besteding van je zaterdag. De locatie is de prachtige, sfeervolle Danswerkplaats, tevens onze vaste les- en salonlocatie, in De Nieuwe Stad, vlakbij het centrum van Amersfoort.

Het programma:

Binnenkomst vanaf 13.00 uur
1e lesblok: 13.15 - 14.45 (daarna een kopje koffie of thee)
2e lesbok: 15.15 - 16.15 (drankje naar keuze)
3e lesblok: 16.45 - 17.45
17.45: Naar wens gereserveerde tafel bij Restaurant Hoog Vuur met 3-gangen diner (vrij kiezen van de kaart) en 2 drankjes p.p.

De kosten zijn 80 Euro per paar (of 150 per paar incl diner). Hiervoor krijg je samen 3,5 uur les, een kopje koffie of thee in de eerste pauze en een drankje bij de 2e pauze. Restaurant Hoog Vuur ligt direct naast de Danswerkplaats en biedt een prachtige voortzetting van deze middag met een 3-gangen diner (vrije keus van de kaart) en 2 drankjes p.p.

Deze dag gaat pas door als er minimaal 5 paren inschrijven.

Je aanmelding is bindend en zodra je inschrijft ontvang je een bevestiging met daarin de betalingsgegevens. Je inschrijving wordt definitief na betaling. Heb je een kadobon of belevenischeque, vermeldt dit dan op het inschrijvingsformulier. Annuleren kan tot 2 week voor de start van het weekend. Daarna geldt een annuleringsvergoeding van 20 Euro en in de laatste week 50 euro. Het is mogelijk om een ander paar in jouw plaats voor deze middag te vragen. Cheek2Cheek kan de dag bij onvoldoende deelname (5 paren of minder) annuleren tot 1 week voor aanvang.

Inschrijven via dit formulier

______________________________________

Voor groepen vanaf 4 paren kunnen wij ook een workshop/dag of weekend op maat verzorgen op onze vaste locatie in Amersfoort of in jouw stad. Dit kan zowel in het weekend als door de week plaatsvinden. Voor afspraken en nadere informatie kun je met Karin contact opnemen.

Terug naar de Homepage