Cheek2Cheek Inschrijfformulier intensief beginnersweekend Argentijnse Tango in Amersfoort

Naam
Voornaam

Achternaam
Adres
 

Man Vrouw

Leeftijd
Lengte
e-mail
telefoonnummer
Naam partner (*)
Voornaam

Achternaam
Adres
 

Man Vrouw

Leeftijd
Lengte
e-mail
telefoonnummer
weekend

Ik/wij schrijven ons in voor het komende weekend, 23 en 24 augustus 2014.

overleg met ons nieuwe data / locatie

(*) inschrijven zonder partner is mogelijk. Wij trachten te bemiddelen.

Speciaal intensief beginnersweekend Argentijnse Tango in Amersfoort. De kosten bedragen € 115 per persoon voor 7 uur les, 2 lunches, koffie en thee, een beschrijving van alle passen en een cadeau om thuis te oefenen.

Je aanmelding is bindend. Na boeking svp direct aanbetaling (30 euro p.p.) voor het weekend overmaken. Annuleren kan tot 2 weken voor de start van het weekend. Daarna geldt voor een week een annuleringsvergoeding van 30 Euro p.p. Wil je in de laatste week annuleren, dan vragen wij een annuleringsvergoeding van 50 euro. p.p. Het is mogelijk om een ander paar in jouw plaats voor het weekend te vragen. Of sluit een annuleringsverzekering af. Cheek2Cheek kan het weekend bij onvoldoende deelname (4 paren of minder) annuleren tot 2 weken voor aanvang. Daarna annuleren wij niet meer. In bijzondere gevallen kan van bovenstaande regels afgeweken worden. Deelname is altijd op eigen risico, Cheek2Cheek kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan eigendommen of lichamelijke klachten.

Ik betaal het restant per giro/bank: Dit bedrag voor de start van het weekend overmaken op Rabobank 335936563 t.n.v. Cheek2Cheek, Leusden (vergeet niet om duidelijk je naam en cursus te vermelden). Neem voor de zekerheid een afschrift mee.

Ik betaal het restant contant op het weekend.

Mocht het verzenden niet lukken dan kunt u dit formulier printen en opsturen aan: Cheek2Cheek, Veensekom 56, 3831 RE LEUSDEN

Of via bestand (of file), verzenden (sent) en dan pagina via e-mail versturen. Het email adres is karin@antispam.cheek2cheek.nl (antispam. moet uiteraard niet ingetypt worden)