Cheek2Cheek Inschrijfformulier weekend Back 2 Basics Stoutenburg, bij Amersfoort

Naam
Voornaam

Achternaam
Adres
 

Man Vrouw

e-mail
telefoonnummer
Naam partner (*)
Voornaam

Achternaam
Adres, indien afwijkend
 

Man Vrouw

e-mail, indien afwijkend
telefoonnummer, indien afwijkend
Back2Basics

Weekend Back 2 Basics 4 tot en met 6 maart 2011

overleg met ons over dit weekend

Betaling

Per bank een aanbetaling van 60 euro per persoon

Per bank het complete bedrag van 190 euro per persoon

 

(*) inschrijven zonder partner is bij dit weekend niet mogelijk.

Bijzonder weekend Argentijnse Tango in Stoutenburg bij Amersfoort. De kosten bedragen € 190 per persoon voor alle op de pagina genoemde onderdelen.

Je aanmelding is bindend, inschrijving op volgorde van binnenkomst en wordt definitief na betaling. Annuleren kan tot 2 maanden voor de start van het weekend. Daarna geldt een annuleringsvergoeding van 60 Euro. Vanaf 2 weken voor aanvang is het complete bedrag verschuldigd. Het is mogelijk om een ander paar in jouw plaats voor het weekend te vragen. Het kan verstandig zijn om een annuleringsverzekering af te sluiten. Cheek2Cheek kan het weekend bij onvoldoende deelname (4 paren of minder) annuleren tot 1maand voor aanvang. In bijzondere situaties kan hierop een uitzondering gemaakt worden.

Mocht het verzenden niet lukken dan kunt u dit formulier printen en opsturen aan: Cheek2Cheek, Veensekom 56, 3831 RE LEUSDEN

Of via bestand (of file), verzenden (sent) en dan pagina via e-mail versturen. Het email adres is karin apenstaartje cheek2cheek.nl (apenstaartje moet uiteraard vervangen worden door het bijpassende teken)