Argentijnse Tango kun je leren!
Turbo TangoII, intensief vervolgweekend voor niet meer complete beginners
 

Leer nu de Argentijnse Tango zonder wekelijkse lessen te volgen. Je kunt tijdens het Turbo Tango Weekend in twee dagen de beginselen van de Argentijnse Tango leren. Aansluitend hierop kun je meedoen met het onderstaande Turbo Tango II weekend. Wij verwachten van de deelnemers een kleine basis, zodat we echt kunnen uitbouwen. Uiteraard kun je altijd doorstromen naar de reguliere les voor beginners (afhankelijk van het moment in het jaar). Ook zeer geschikt voor diegenen die weer even de basis willen opfrissen. Heb je geen partner dan trachten wij te bemiddelen. Maximum 12 paren dus vol is vol!!!

Komende Turbo II Weekend moet weer gepland worden.

Voor groepen vanaf 4 paren kunnen wij ook een "turbo op maat" verzorgen op onze vaste turbolocatie in Amersfoort of in jouw stad. De "turbo op maat" duurt 1 of 2 dagen en kan zowel in het weekend als door de week plaatsvinden. Voor afspraken en nadere informatie kun je met Karin contact opnemen.

TurboXtreme : Back2Basics is een lang weekend, compleet gevuld met tango. Dit weekend is bijzonder geschikt voor diegenen die een Turbo weekend hebben gevolgd, langer geleden les hebben gevolgd maar het een beetje kwijt zijn en voor diegenen die gewoon de kennis willen opfrissen, uitbreiden. Kijk hier voor meer informatie.

Wij zijn partner van de Nationale vrije tijd & recreatie cheque. Deze kun je inleveren bij boeking van de Turbo Tango Dagen of de Sensual Sunday.

Intensief weekend Argentijnse Tango II

In twee intensieve dagen gaan we verder vanaf het niveau dat je hebt na een uur of 7 les, of langer geleden geleerde basisbeginselen. Uiteraard een korte opfrisprogramma. Daarna gaan we je prachtige variaties leren zodat je je creatiever en zekerder voelt op de dansvloer. De locatie is de Kleurfabriek, een prachtig pand, galerie van kunstenaar Gert van Reenen en onze vaste les- en salonlocatie vlakbij het centrum van Amersfoort.

Het programma :

zaterdag 4 uur les: inloop met koffie/thee vanaf 10.30 uur
1e lesblok: 11.00 - 12.30 (daarna lunch)
2e lesblok: 13.15 - 14.30 (daarna koffie/theepauze)
3e lesblok: 14.45 - 16.00 (daarna koffie/thee en afsluiting van de dag)

zondag 3 uur les: inloop vanaf 10.30 uur
1e lesblok: 11.00 - 12.30 (daarna lunch)
2e lesbok: 13.15 - 14.45 (daarna koffie/thee en afsluiting van het weekend)


De kosten zijn 115 Euro per persoon voor het gehele weekend. Hiervoor krijg je 7 uur les, koffie en thee en op beide dagen een geheel verzorgde broodjeslunch. Aan het eind van het weekend verzorgen wij een demonstratie van alle bewegingen waaraan we gewerkt hebben en zorgen dat dit voor jullie beschikbaar wordt gemaakt. Maximaal 12 paren kunnen deelnemen. Hierdoor is er veel ruimte voor individuele aandacht.

Je aanmelding is bindend, je inschrijving is definitief zodra minimaal 30 Euro per persoon is overgemaakt. Betalingsinformatie staat in de bevestiging. Annuleren kan tot 2 weken voor de start van het weekend. Daarna geldt een week lang een annuleringsvergoeding van 30 Euro p.p. In de laatste week is de annuleringsvergoeding 50 euro p.p. Het is mogelijk om een ander paar in jouw plaats voor het weekend te vragen. Denk ook aan een annuleringsverzekering. Cheek2Cheek kan het weekend bij onvoldoende deelname (4 paren of minder) annuleren tot 2 weken voor aanvang. In bijzondere gevallen kan van bovenstaande regelingen afgeweken worden.

Inschrijven via dit formulier

Mocht je geen partner hebben, dan trachten wij te bemiddelen. Of meld je aan bij een van de danspartnerdatabases.

Leuke hotels in Amersfoort: ik doe graag enkele suggesties. Bel of mail me even.

Terug naar de Homepage